CHP'nin sinsi oyununu

Habervakti Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu, ilahiyatçı yazar Şevki Yılmaz'ın gündeme ilişkin açıklamalarda bulunduğu Akit TV'nin en çok izlenen programı Milli Diriliş'te İstanbul seçimleriyle ilgili çarpıcı ifadeler yer aldı.

"CHP KIYAMETE KADAR KENDİ ZİHNİYETİNDEN BİR ADAMI ADAY YAPAMAZ"

CHP'nin kendi zihniyetindeki birini aday yapamayacağını dile getiren Yılmaz, "Bu ülkede kıyamete kadar CHP kendi zihniyetindeki bir adamı aday yapmayacaktır yapamaz. Neden ? Millet bu tip adaya oy vermiyor. Bugün Necmettin Erbakan hocamın da, Adnan Menderes merhumun da, Özal merhumun da, Tayyip Erdoğan kardeşimin de ekibiyle beraber ve hepimizin mücadeleleri neticesinde Türkiye'nin geldiği bu nokta, Allah'a hamd edilecek bir noktadır. Her parti çakma aday arıyor. MHP'li birini Ankara'da aday yapıyor CHP. Rahatsız değil mi bunlar vicdanlarına dokunmuyor mu bu? Sizden hiç CHP'li bir aday bulamadınız mı Ankaraya? Ankara hani kalenizdi? Neden MHP'li bir aday? Çünki artık CHP Müze olan bir partidir, demode olmuş." açıklamalarında bulundu.

"ÇIKIN DEYİN 'TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK' "

"Türkiye laiktir laik kalacak" sloganlarıyla seçim alamayacaklarını dile getiren Yılmaz,"Çıkın deyin 'Türkiye laiktir laik kalacak' hadi alın seçimi İstanbul'da. Hani laikliğin savunucusuydunuz?" dedi.

"İMAMOĞLU BİLMEZ Kİ PİYON OLARAK KULLANILDIĞINI"

CHP İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun piyon olarak kullanıldığından dahi haberinin olmayacağını söyleyen Yılmaz, "Anavatan Partisi'ne ilçe başkanlığı yapmış Trabzon'da bilinen bir ailenin çocuğunu getiriyorsun. İmamoğlu bilmez ki piyon olarak kullanıldığını. İmamoğlu bilmez ki benim sayemde CHP zihniyeti İstanbul'da zulümler yapacak." dedi.

1922 yılında Rize'den İzmit'e göç eden eski Karamürsel Müftüsü Ali Efendi'nin (r.a.) oğlu Şevki Yılmaz; 1955`de İzmit`te doğdu. İlkokulu 1967`de İzmit`te bitirdi. 1973 yılında İzmit İmam-Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Derince Lisesi`ni de dışardan bitirdi. 1974 yılında MSP-CHP koalisyonunda, Adalet Bakanlığı Özel kalemi olarak görev yaptı. Şevki Yılmaz, İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü`nden 1980 yılında mezun oldu. Fakülte yıllarında Kartal Müftülüğünde Murakıp olarak memuriyet hayatına devam etti.