Şevki Yılmaz yazdı: 31 Mart İhanet Darbesinin 117. yılında…!
20. Dönem Rize Milletvekili ve ilahiyatçı hatip Şevki Yılmaz, "darbelerin anası" 31 Mart İhtilali’nin 117. yılında, İslam dünyasını kuşatan işgallerin ve dertlerin asıl kaynağını deşifre ediyor! Sultan Abdülhamid Han’ın hal edilmesinden 15 Temmuz kıyamına uzanan ihanet zincirini analiz eden Yılmaz; Siyon-Haç ittifakının "Büyük Kıyamet Savaşı" planına karşı Türkiye’yi maddi ve manevi sahada süper güç olmaya ve "bir leş olmadan birleşmeye" çağırıyor.
"Hastalığın sebebini yok etmeden sonuçlarını önleyemeyiz!" diyerek İslam coğrafyasının kanayan yaralarına neşter vuran Yılmaz, tarihin karanlık sayfalarından bugüne uzanan kirli ittifakları deşifre ediyor:
- 1909’da Selanik’ten yola çıkan Hareket Ordusu’nun gerçekleştirdiği darbenin; Filistin, Doğu Türkistan ve Suriye gibi mazlum coğrafyalardaki işgaller ile ne gibi bir bağlantıları var?
- Siyonist Yahudi Emanuel Karasu ve ekibi tarafından bizzat tahtından indirilen Halife Abdülhamid Han’ın, Selanik’te bir Yahudi’ye ait villaya mahkûm edilerek koca bir imparatorluk nasıl başsız bırakıldı?
- Siyon-Haç ittifakı komşumuz İran üzerinden başlatılan senaryoların asıl amacı ne?
Bu soruların ve daha birçok sorunun cevabı "Bir leş olmadan birleşmeliyiz!" hakikati ekseninde; Siyonistlerin "Arz-ı Mev’ud" hayallerini tarihin çöp sepetine atacak bu yazıyı okumak için tıklayınız.