Şevki Yılmaz Akit TV'de Sabri Balaman'ın konuğu olacak!

Habervakti.com sitemizin yazarlarından olan, Akit TV'nin sevilen programı Milli Diriliş'in de yorumcusu Şevki Yılmaz, bu kez Sabri Balaman'ın sunduğu Derin Kutu programının konuğu olacak. Canlı yayın Kanal68 TV'den de canlı olarak yayınlanacak. 

Yılmaz'ın programda Türkiye, bölgemiz ve dünyada yaşanan gelişmelerin yanı sıra, özellikle 23 Haziran seçimleri hakkında açıklamalar yapması bekleniyor.

Tekrar seçim kararı alındığından bugüne yapılacak  seçimle alakalı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla dikkat  çeken Yılmaz'ın, yapacağı açıklamalar merak konusu.

Salı günü saat 22.30'da yayınlanacak programı müdavimleri ilgiyle takip edecek.

Akit TV frekans:

Frekans: 12685

Symbol: 27500

Polarizasyon: Yatay

 

Kanal 68 frekansı:

Frekans: 12380

Symbol: 27500

Polarizasyon: V (DİKEY) VERTİCAL

1922 yılında Rize'den İzmit'e göç eden eski Karamürsel Müftüsü Ali Efendi'nin (r.a.) oğlu Şevki Yılmaz; 1955`de İzmit`te doğdu. İlkokulu 1967`de İzmit`te bitirdi. 1973 yılında İzmit İmam-Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Derince Lisesi`ni de dışardan bitirdi. 1974 yılında MSP-CHP koalisyonunda, Adalet Bakanlığı Özel kalemi olarak görev yaptı. Şevki Yılmaz, İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü`nden 1980 yılında mezun oldu. Fakülte yıllarında Kartal Müftülüğünde Murakıp olarak memuriyet hayatına devam etti.