Şub 05
Şevki Yılmaz'dan çarpıcı açıklamalar!

Konu:Boğaziçi olayları hakkında da önemli tespitlerde…

Milli Diriliş Youtube ekranlarından ilk kez izleyicilerin karşısına çıkan İlahiyatçı-Yazar Şevki Yılmaz,  Habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in sorularını yanıtladı.

Boğaziçi olaylarını değerlendiren Şevki Yılmaz, daha sonrasında ise herkesin merak ettiği yeni paritinin ismini açıkladı.

Yeni kuracağı partiyi açıkladı

İlahiyatçı-Hatip Şevki Yılmaz yine her zamanki üslubu ve Nasreddin Hoca vari bir zeka ile, nükde ve kinaye yaparak, "AHP'yi kuruyorum. Sadece seçmenleri değil, bütün siyasi parti liderlerini de bu partiye davet ediyorum. Bizim en önemli partimiz 'ahirete hazırlık' olmalı. O yüzden 'Ahirete Hazırlık Partisi'ni ilan ediyorum." dedi.

Yılmaz, "Tüm Müslümanlar dünya hayatının bir imtihan, oyun ve eğlence bilinciyle, bu yaşanılan siyasi ideolojik kamplaşmayı bir kenara bırakarak, Allah'a kul olma yolunda Cennet'i kazanmaya gayret etmeli ve bir olmalı." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden İlahiyatçı-Hatip, "Bu yüzden de; en önemli partimiz Türkiyemizidir ve en önemli görevimiz 'ahirete hazırlık' yapmaktır." diyerek kinayeli ifadelerle mevcut toplumsal durumu özetledi.

Paylaşım Tarihi:05/02/2021