Mayıs 21
Şevki Yılmaz'a KÜRESEL SANSÜR!

Konu:Kimler neden rahatsız? Yılmaz'a sansürün öyle…

Dünyanın en özgür platformu olduğu iddiasını güden Facebook, Twitter, İnstagram gibi  sosyal platformlar gerçek yüzlerini yavaş yavaş göstermeye başladı. Her türlü ahlaksızlığa çanak tutan bu platformlar, ahlak ve erdemde sınır tanımayan yayınlar için yapılan şikayetlere kayıtsız kalan Facebook, dini sohbetlerle Ramazan ayında sevenlerine seslenen Şevki Yılmaz'ın canlı yayınlarını engelledi.

SKANDAL GEREKÇE!

Şevki Yılmaz'ın facebook sayfası canlı yayına kapatıldı! İddiave yayına kapatılma gerekçesi ise ''bu kadar da olmaz'' dedirtti. Yılmaz, facebook sayfasından ''Yetişkinlere yönelik cinsel istismara ilişkin standarlara aykırı yayınlar'' yapıyormuş! Yılmaz'ın fikir ve düşüncelerini seslendirmesinden rahatsız olan bir takım çevrelerin şikayet sebebi olarak bu akıllara zarar gerekçeyi ortaya koyması ve Facebook'un hiç araştırmadan Canlı yayınları engellemesi, özgür platform iddiasında ki Facebook'un gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koyması açısından manidar bulundu.

Yılmaz, bu engellemeye rağmen bu haftaki canlı yayınını başka bir hesap üzerinden gerçekleştirdi. Yayın Kanal 68 TV ve habervakti.com dan aynı anda canlı yayınlandı.

Paylaşım Tarihi:21/05/2020
  • Şevki Yılmaz'a KÜRESEL SANSÜR!