Şub 18

Konu:Sırbistan'dan ayrılarak 17 Şubat 2008'de tek taraflı…

Sırbistan'ın halihazırda kendi toprağı olarak gördüğü Kosova, bugün 117 ülke tarafından bağımsız devlet olarak tanınıyor. Türkiye, Kosova'yı tanıyan ilk ülkelerden biri olmuştu.

'HER ZAMAN SULTAN MURAD'IN EMANETİNİN YANINDA OLACAĞIZ'

Kosova'nın bağımsızlığını ilan etmesnin ardın tam 13 yıl geçti. Konuyla ilgili Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz sosyal medya hesabından çok önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ''13 yıl önce bağımsızlığına kavuşan dost ve kardeş ülke Kosova’yı ilk tanıyan Ülkeyiz! Kosova’nın bu anlamlı kısmi Bağımsızlık gününü kutluyoruz! Ve her zaman Sultan Murad’ın emaneti Kosovalı ve Balkanlardaki tüm kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz İnşallah!'' ifadelerini kullandı.

YILMAZ'DAN İRAN'A 'KOSOVA' ÇAĞRISI

Açıklamalarına devam eden Yılmaz, İran'a da bir çağrıda bulunarak, ''Ey iran! Balkanlardaki Sırbistan,Makedonya,Bosna ve Hırvatistan gibi Hristiyanların çoğunlukta olduğu Balkan Ülkelerini resmen tanıdığın gibi Yüzde Doksan dokuzu Müslüman olan Balkanların Kalbi Kosova Devletimizi ne zaman tanıyacaksın?!'' ifadelerini kullandı.

'VİYANA'DA AÇIKLANAN YÖNETİCİLERİN ÇOĞU SİYONİST UŞAĞI'

Siyonist tehlikeye de dikkat çeken Yılmaz, ''Kosova’yı 10 küsür Ülke daha tanırsa BM’de resmen tanınacak! Şuan Türkiyemizin gayretleriyle 100 küsür ülke tanıdı! Kosova yeterli Ülke sayısına ulaşmadığı için 100 ülke dışındaki ülkelere Kosova pasaportu geçmiyor! Kosova’da seçimlerden sonra Seçim sandıkları Viyana’ya getiriliyor! Sandıkları AB ve ABD Devletlerin temsilcileri açıp uyduruk neticeleri ilan ediyorlar! Kosova Yöneticilerini Halka rağmen Viyana’da açıklıyorlar! Açıkladıkları Yönetici kişilerin çoğu Siyonistlerin uşakları!'' açıklamasında bulundu.

HaberVakti

Paylaşım Tarihi:18/02/2021
  • Şevki Yılmaz, Kosova'daki Siyonist tehlikeyi işaret etti ve İran'a çağrıda bulundu!