Haz 23
İktidara uyarı: Yanlış yapma lüksünüz yok!

Konu:Nifak ehli münafıklara ve onların iktidarlar içinde…

Son günlerde AK Parti'ye yönelik "dost acı söyler" ikazları giderek artmaya başladı. AK Parti'ye yönelik serzenişler, hatırlatmalar, uyarılar ve siyasi hareket içerisindeki "çıkar odakları"na yönelik eleştirler artarak devam ediyor.

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak'ın son yazısından sonra bu kez de Şevki Yılmaz'dan bir uyarı geldi.

AK Parti içerisinde bulunan, şahsi çıkarlarına yönelik hareket eden ve partiyi çoğu zaman zor duruma düşüren şahıslara yönelik AK Parti'yi uyaran Şevki Yılmaz, "İktidarlar hep bunlar eliyle yıkıldı!" dedi.

İŞTE YILMAZ'IN O YAZISI:

İktidarları sadece Hesabi Nifak Yıkar!

Bismillahirrahmanirrahim

Bizleri insan olarak yaratan, akıl nimetiyle donatan, sayısız nimetlerinin en üstünü Müslümanlardan kılan, kurduğu dünya ve diğer Âlem sofrasında sayısız nimetleriyle yaşatan ve tüm nimetlerinin hesabını hepimize bir nefes yakın olan ölümümüzle başlayan Kabir Hayatımızdan sonra Ahiret’in büyük buluşma ve duruşma gününde soracak olan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c)’a hamd ve Eşsiz Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Hocalarımıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi Olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

“İktidarları sadece Hesabi Nifak Yıkar!”

Peygamber (s.a) Efendimiz ve hasbi ashabının Mekkei Mükerreme’ deki tebliğ ve davet Döneminde Münafık (ikiyüzlü) hesabi bir tek kişi yoktu! Çünkü O dönemde Müslümanlardan gözükmek açlık, dayak, işkence, sürgün ve ölüm demekti!

Hicretle gerçekleşen Medinei Münevvere merkezli İslami İktidar döneminde Mal ve Makam koliklerin tuzakları sebebiyle İftira var! Hased var! Ve Nifak var! Bu hesabi Münafıklar, Bedir’de, Uhud’da ve Hendek’te Müslümanları hep arkadan vurdular!

Müminlerin Emiri Hz. Ömer(r.a)’i secde de Şehid eden suikastın arkasında da bu nifak ehli hesabiler vardı!

Müminlerin Emiri Hz. Osman (r.a)’ı evinde Kuranı Kerim okurken Şehid eden suikastçıların arkasında da İktidarın en içindeki Mervan gibi hain hesabi Mal ve Makamkolikler vardı!

Peygamberimizin ashabını içeriden vuran, Cemel’de ve Sıffın’da birbirine düşüren içindeki Abdullah ibni Selül gibi hesabi melun münafıklardı.
Müminlerin Emiri Hz. Ali (r.a) de Secdede Şehid ettiren suikastçıların arkasında da içerideki münafıklar, mal ve makamkolik hesabiler vardı!

Peygamberimizin biricik torunları Hz. Hasan (r.a)’’ı Medine’de, Hz. Hüseyin(r.a)’i Kerbelada Şehid eden zalimlerin arkasında da hesabi Mal, Makam ve Hased kolikler vardı!
Her İktidar, İktidarda kalmayı istiyorsa hasbi kadrolarlarla el ele vererek içindeki bu hesabi mal, makam koliklere ve münafıklara dikkat etmelidir!
Bize düşen, bu hesabiler karşısında Resulullah (s.a) Efendimizin Nebevi metodunu uygulamaktır. Hasbilerle çıktığı yola Hasbilerle devam etmektir! Yolda buldukları hesabileri Beraber Yola çıktıkları hasbilere tercih etmemektir!

Başta Meşveret, Ehliyet, emanet, adalet ve sadakat ilkelerinden asla taviz vermemektir!

Zira büyük dava da; Hiç kimsenin ama hiç kimsenin yanlış yapma hakkı ve lüksü yoktur!

Bu dava canları pahasına emek veren, çalışan Hasbilerin omuzlarında yükselerek İktidara gelmiştir! Kendisini İktidara taşıyan fedakâr ve cefakâr hasbi bu Tabanı küstürücü ve münafıkların eline fırsat verici İstanbul Sözleşmesi, Süresiz Nafaka vs. İsraf gibi yanlış adımlar atma hakkı ve lüksü yoktur!

Ayakta kalmak isteyen her Milli İktidarın; İlim ehli, Hal ehli, Salih, Muslih ve muhlislerden oluşacak hasbi Uyarıcı bir İlim Kuruluna ihtiyaç vardır.
İktidarların Akşemseddin, İbni Kemal, Zembilli Ali Efendi gibi uyarıcıları olmazsa bir Fatih Sultan Mehmet, bir Yavuz Sultan Selim asla olamazsınız!

33 sene İktidara kalmayı başarmasına rağmen Sultan Abdülhamid’i ve Koskoca Cihan Devletimiz Osmanlıyı İktidar içindeki hesabi dalkavuk, mal ve Makamkolik ihanet şebekesi nifak çetelerinin yıktığını asla unutmayalım!
İktidarlarlar; Hesabi şakşakçı dalkavuklarla ve arabozucularla değil, Hasbi uyarıcılarla ve arabulucularla ayakta durabilirler!

Paylaşım Tarihi:23/06/2020
  • İktidara uyarı: Yanlış yapma lüksünüz yok!