Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)’nın düzenlemiş olduğu “Türkiye’de Darbeler ve Dersler” konulu salon programı TBMM 20. dönem Rize Milletvekili Sn. Şevki Yılmaz’ın katılımı ile gerçekleştirildi.Kur-an Tilaveti ile başlayan programa ilgi yoğundu. Açılış konuşmasında TÜGVA Sakarya İl Temsilcisi Sn. Muhammet Fatih Yahşi; ‘’Türkiye Gençlik Vakfı Sakarya İl Temsilciliği olarak yaklaşık iki yıldır faaliyet gösteriyoruz. Faaliyet alanlarımız Ortaokul, Lise, Üniversite, Kadın ve Aile, Çalışan Gençlik gibi kollara ayrılmış durumda. Bu alanlarda programlar, kurslar, semineler, akademiler düzenliyoruz. Sizleri de aramızda görmek istiyoruz.’’ Diyerek katılımcıları birer TÜGVA gönüllüsü olmaya davet etti. Ardından TBMM 20. dönem Rize Milletvekili Sn. Şevki Yılmaz; Türkiye’nin Düşmanları neden çok? Bütün dünya neden Türkiye ve Anadolu ile uğraşıyor sorusunun cevabını buldum. Anadolu’da biz bin yıl barış köprüsünü kurduk. Dünyanın hiçbir yerinde o dönemde aç ve sefil insan yoktu. Madenlerin, yeraltı kaynaklarının, nimetlerin hepsi doğudadır. Bu dengeyi bozanlar var. İşte utandığın deden Osmanlı’nın Batı’ya savaş yapmasının nedeni bu dengeyi sağlamaktı. 28 Şubat’ta iki bine yakın mahkemem oldu sadece Osmanlı’yı methettiğim için yargılandım bu ülkede köküne kadar Osmanlılıyım.’’ dedi.
  • Sakarya’dan TÜGVA ile Şevki Yılmaz Geçti